Actie en of aanbiedingen

Nieuwe actie:  de gehele maand november en december 2015!!

actie Samsung SSD Foto
Bij aanschaf van een SSD van Samsung, gratis inbouw en migratie van al uw gegevens!

“Waarom zou ik een SSD Willen?”
Een SSD heeft een aantal voordelen ten opzichte van de magnetische harde schijf.

Waar toch wel het belangrijkste punt is dat de snelheid van een SSD tot wel 10 keer zo snel is! En waar je dit aan merkt is onder andere het schrijven en lezen naar en van de harde schijf, maar natuurlijk ook het openen van programma’s, openen van bestanden, games en natuurlijk het opstarten van de gehele pc gaat veel vlotter!

Daarnaast is een, voor sommige belangrijker als voor andere, groot voordeel dat een SSD weinig tot geen geluid maakt. Waar een magnetische harde schijf geluid maakt omdat deze mechanische onderdelen heeft die echt bewegen. Zit er in de SSD geen beweging.

“Waarom een Samsung SSD?”
De reden dat wij een Samsung SSD aanbevelen is dat de SSD’s van Samsung er onder bekend staan een lange levensduur te hebben. Samsung’s flashgeheugen slaat gegevens efficiënter op, dit betekent een hogere snelheid en hogere betrouwbaarheid.  Daarnaast zijn ze gebouwd in het best verkrijgbare materiaal en dus ook enorm stevig!

“Hoe groot moet mijn SSD zijn?”
De benodigde grootte van de SSD is makkelijk te bepalen. Bekijk de grootte van de harde schijf in uw huidige systeem, Bekijk of u gebruikt maakt van al deze ruimte, zo ja heeft u wellicht een grotere SSD nodig dan dat u heeft aan hardeschijfruimte heb je bijvoorbeeld maar 25% van de harde schijf in gebruik dan raden wij je aan om een SSD te pakken welke zo’n 50% de ruimte heeft van uw huidige systeemopslag.

Bent u klaar uw nieuwe SSD uit te zoeken? Klik hier

SSD inbouwen Foto actie

Zorgeloos ICT actie

Bij aanschaf van een nieuw desktop of laptop systeem gratis migratie van uw oude data en instellingen naar een nieuwe computer. Wij zorgen er voor dat uw nieuwe systeem net zo vertrouwd aan voelt als uw oude systeem. Zo kunt u meteen zonder zorgen gebruik maken van uw oude bestanden op het nieuwe systeem. Wilt u gebruik maken van deze service? Maak dan gebruik van onze actie. Neem hier contact met ons op!

 

De actie is uit te breiden met een extra bij te leveren usb 3.0 behuizing waarin kosteloos uw oude harde schijf te gebruiken is als usb stick.

Slechts beperkte beschikbaar, voor deze actie geldt op=op

Direct Contact?

Heeft u liever direct telefonisch contact? Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 op telefoonnummer: 013-8227467