Reparatie van uw Computer

Computer Reparatie

Of u nu uw computer intensief of slechts sporadisch gebruikt: het is belangrijk dat uw computer altijd goed functioneert. Wij staan voor u klaar wanneer zich onverhoopt toch problemen voordoen: één telefoontje en wij komen direct in actie.

desktop reparatie

Welk probleem u ook heeft: wij kijken er samen met u naar, en nemen daar ook de tijd voor.
Aan het einde van de afspraak is uw pc weer helemaal up-to-date.
Wij kunnen u helpen u bij:
• het verhelpen van een vastgelopen systeem
• het installeren en resetten van besturingssystemen (zoals Windows)
• het herstellen van foutmeldingen
• het installeren van anti-virus software en het verwijderen van virussen
• Het installeren van systeemsoftware, maar ook van alle mogelijke pakketten
Het niet meer (goed) willen opstarten of functioneren van uw computer, kan verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een update niet goed geïnstalleerd kan worden, u een virus heeft of dat er veel verouderde programma’s draaien waardoor het opstartproces niet of niet goed verloopt en uw computer traag werkt.

Om uw computer optimaal te laten functioneren is het van belang dat u ‘bij’ bent voor wat betreft versies van besturingssystemen en programma’s. Van besturingsprogramma’s komen vaak nieuwe versies uit, het is daarom belangrijk om deze tijdig te (laten) installeren.
Afspraak maken voor computer reparatie
Wilt u graag direct een afspraak maken ons om u te helpen uw systeem weer 100% werkend te maken? Bel dan naar 013-8227467.

 
Computer reparatie kan nodig zijn na het crashen van een systeem. Het is dan belangrijk dat u een backup hebt van al uw gegevens. Weet u niet hoe u een back-up moet maken? Of heeft u uw back-up al klaar staan en wilt u per direct een afspraak maken? Klik dan hier en vul ons contactformulier in.

Direct Contact?

Heeft u liever direct telefonisch contact? Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 op telefoonnummer: 013-8227467