Computercursussen bij Zorgeloos-ICT

Computercursussen voor jong en oud, alles is mogelijk bij Zorgeloos-ICT

Bent u onbekend met het gebruik van een computer, wilt u geholpen worden met het kunnen Skypen met uw familie leden, het kunnen bekijken van internet pagina’s, het maken van een back-up, de werking van uw smartphone, of heeft u andere uiteenlopende computer problemen waarvoor u onze uitleg kan gebruiken, computercursussen van Zorgeloos-ICT helpen u verder, wij doen dit op ieder gewenst niveau, of het nu zakelijk of gebruikers niveau is. Bij Zorgeloos-ICT kunt u terecht.

foto computercursussen
Deze cursussen kunnen individueel gevolgd worden aan huis, via internet, of in groep verband op afspraak, alle variaties zijn mogelijk.
U krijgt van ons stap voor stap uitleg over het basis gebruik van een computer of laptop.

Daarnaast geven wij mini cursusjes over het hebben van een social media pagina. Denk hierbij aan Twitter, Facebook, Linkedin, of iets simpels als skype, wat vaak gebruikt word om goed in contact te blijven met personen die niet om de hoek wonen.

Ook zakelijke (basis) cursussen kunnen wij u bij helpen, tegenwoordig word namelijk van u verlangt dat u bijvoorbeeld van het office pakket toch wel de basis kent. Wij willen u ook hierbij graag assisteren.

Weet u niet of wij een cursus hebben waar u iets aan gaat hebben? Neem contact met ons op zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden. Ga direct naar de contact pagina of klik hier vul vervolgens het formulier in en stuur dit naar ons op. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om al uw ICT problemen op te lossen.

 

Computercursussen op afspraak?

Klik dan hier en maak vrijblijvend een afspraak met ons! wij zullen u zo spoedig mogelijk contacteren om een afspraak in te plannen of om uw probleem online te verhelpen.

Direct Contact?

Heeft u liever direct telefonisch contact? Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 op telefoonnummer: 013-8227467