Missie en Visie van Zorgeloos-ICT

Zorgeloos-ICT Missie:

Zorgeloos-ict heeft als missie om haar klanten te ontzorgen op het gebied van hun ICT vraagstukken, dat doen we door middel van advisering en advies op maat. Wij garanderen optimale betrouwbaarheid van en voor uw systemen, denkende aan de veiligheid en integriteit van uw bedrijf haar kritische data. We luisteren naar de behoeften en wensen van onze klanten. Wij zijn integer, betrouwbaar en we hebben uiteraard een passie voor ICT. Daardoor creëren wij langdurige en succesvolle relaties met zowel u als onze partners. Onze missie hierbij is om Zorgeloos-ICT de meest toonaangevende ICT Dienstverlener van Nederland te maken.

Visie:

Door het leveren van hoogwaardige technologische oplossingen en adviezen aan het MKB in Nederland willen wij de klant heldere en duidelijke oplossingen bieden in de hedendaags ICT omgevingen.

Kenwaarden van onze visie:
1. Betrouwbaar
2. Professioneel
3. Denken in oplossingen en mogelijkheden
4. Samen met de klant werken aan een maximaal resultaat
5. Passie voor technologie
6. Geen 9 tot 5 mentaliteit
7. Afspraak is afspraak
8. Zien en geloven in kansen
9.Resultaat gericht voor zowel klanten als partners
10. Ambitieus en enthousiast
Met de bovenstaande Visie’s zijn wij bereid u te helpen bij het maken en of onderhouden van uw systemen. Heeft u interesse?
Klik dan hier en vul ons contactformulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Direct Contact?

Heeft u liever direct telefonisch contact? Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 op telefoonnummer: 013-8227467