Nieuws

windows 10 gratis downloaden

Windows 10 is 29 Juli 2015 ook in Nederland gelanceerd.Nieuws windows 10
Vele mensen waren enorm onder de indruk gezien windows 7, 8 en 8.1 gebruikers gratis kunnen upgraden van hun actuele windows versie naar windows 10.  De volgende stappen moeten worden uitgevoerd om gratis naar windows 10 te gaan.

  • stap 1: U ziet waarschijnlijk rechts onder in uw scherm een icoon van windows 10. Klik hier op.
    Ziet u geen icoon moet u wellicht uw windows eerst updaten.
  • Klik op “reserveer je gratis upgrade” wanneer je het icoon geopend hebt.
  • Windows 10 zal gedownload worden naar het desbetreffende device, Zodra dit voltooid is word je door een melding op de hoogte gebracht.
  • Alle stappen hierna zijn vanzelfsprekend. Op elk moment is het mogelijk deze upgrade te annuleren.

Top 5 nieuw Windows 10 features

In het volgende onderdeel zullen we door de top 10 nieuwe windows eigenschappen lopen.

Nummer 5, het is gratis

Het is gratis, daar houdt iedereen van natuurlijk Microsoft heeft dit in januari bekend gemaakt.

Nummer 4, het Start menu

Zoals vele in Windows 8 bekend gemaakt hebben is dat we niet zonder start menu willen. Toch zijn er mensen ( vooral tablet gebruikers) die de tegelmodus toch fijner vonden. Dit is te begrijpen gezien dit ontworpen is voor tablets. Daarom heeft Windows 10 beide gecombineerd. Voor ieders wil is er wat. Wil je geen tegels in je start menu? Deze zijn eenvoudig uit te schakelen.

Nummer 3, Cortana

Cortana, zoals verwacht is Cortana een van de hoofdeigenschappen van Windows 10. Cortana is een stemgestuurde assistent die je help bij wat je maar wilt. Door de tekst ‘Hey Cortana’ uit te spreken word deze functie geactiveerd. Je kunt Cortana onder andere presentaties of andere bestanden laten starten of laten zien.

Nummer 2, Xbox en streamen

Dit nieuwtje is vooral voor de gamers onder ons. zodra windows 10 in de rekken te verkrijgen is is het voor ons gamers mogelijk online te spelen met vrienden die een xbox One bezitten.

Nummer 1, Edge browser

Eindelijk heeft Microsoft een vervangende browser gemaakt voor Internet Explorer. Al is Internet Explorer nog wel te gebruiken op Windows 10. Een van de grote onderdelen van Microsoft’s Edge browser is de reading mode. Waarin een eerder besproken onderdeel Cortana de inhoud van een webpagina voor kan lezen aan de gebruiker. Dit kan enorm handig  zijn!

Direct Contact?

Heeft u liever direct telefonisch contact? Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 op telefoonnummer: 013-8227467